مشاوره خرید

6 نکته مهم در خرید موتور سیکلت دست دوم

اخبار خودرو

خرید وسایل نقلیه دست دوم، معمولا دلایل زیادی می‌تواند داشته باشد. برخی در ابتدا و برای یادگیری سراغ وسایل نقلیه دست دوم می‌روند و برخی دیگر، به دلیل بودجه کمتر خود، از خرید محصولات صفرکیلومتر خوداری کرده و محصولات دست دوم را میپسندند. گاهی نیز یک وسیله کارکرده چنان چشم شما را میگیرد که نمیتوانید آنرا رها کرده و به سراغ یک نمونه صفر کیلومتر بروید.

با ما باشید تا 6 نکته مهم در خرید موتورسیکلت دست دوم را بررسی کنیم

1- شرایط خود را بسنجید

خب ابتدا باید ببینید که موتور سیکلت مد نظر شما، برای چه شرایطی قرار است به کمکتان بیاید. اگر هر روز و در زمان‌های زیادی سوار موتورسیکلت می شوید، شاید خرید یک موتور سیکلت دست دوم با کارکرد زیاد خیلی توجیه منطقی نداشته باشد. با توجه به بالارفتن هزینه های تعمیر، خرید این چنین وسایلی ریسک بالایی دارد.

2- درست و حسابی تحقیق کنید

امروز در بازار مدلهای زیادی موتورسیکلت وجود دارد. سعی کنید علاوه بر تحقیق اینترنتی، به سراغ دوستان و آشنایانی که موتورسیکلت دارند یا داشتند رفته و از آنها کسب تجربه کنید. برای قیمت نیز، حتما از منابع مختلفی این کار را انجام دهید تا به عددی حدودی برسید.

3- انتخاب موتور از دست شخص یا از شرکت و بنگاه

خب طبیعتا خرید وسیله نقلیه دست دوم از بنگاه ها یا نمایشگاه ها ریسک کمتری نسبت به خرید از شخص ثالث دارد! البته که شما هنگام خرید موتورسیکلت از شخص دیگر ممکن است هزینه کمتری بپردازید از سوی دیگر هم ممکن است نمایشگاه یا آن شرکت موتور را کمی با رنگ و لعاب ظاهری بهتر به شما تحویل دهد اما باطن آن خراب باشد!

خلاصه در این قسمت دقت کنید؛ اگر قصد خرید از بنگاه یا نمایشگاه دارید، با اطلاعات کافی بروید که خدایی نکرده گول نخورید

4- کنترل و بررسی موتورسیکلت

خب ابتدا باید کمی در مورد موتور و قسمت های فنی آن اطلاعات داشته باشید. اگر اطلاعاتی ندارید سعی کنید با کسی که تجربه یا اطلاعات فنی دارد مراجعه کنید. حضور یک مکانیک در این قسمت به شما قطعا کمک شایانی خواهد کرد. شاید پرداخت هزینه اندکی در این زمان به سود شما باشد.

دقت به شاسی موتور؛ زنگ زدگی قطعات، سال تولید و کارکرد موتور، هندل، باتری، کمک فنرها صدای گیربکس، ترمزها و … مهمترین مسائلی است که باید چک کنید.

5- مذاکره برای قیمت

خرید وسیله دست دوم یا کارکرده قیمت مشخصی ندارد، پس همیشه جا برای تخفیف هست. سعی کنید در ابتدا قیمت مد نظر خود یا میزان بودجه خود را مشخص کرده و سر آن بحث کنید. بالاخره در یک معامله هر دو طرف باید راضی باشند؛ پس می توان با کمی مذاکره و صحبت قیمت را کمی تعدیل کرده و به قیمت منصافه رساند.

6- درخواست مدارک مربوطه

هر وسیله ای برای انتقال نیاز به یک سری مدارک دارد. داشتن برگ سبز، کارت سوخت، برگه کمپانی و هر آنچه لازم است را قبل از انعقاد قرارداد ببینید و از اصالت آن مطمئن شوید.

تبلیغ پایین مطلب

محمد سعید بهمنی

دنیای موتور و ماشین، دنیای عجیبیه! قبول دارین؟ سوالی داشتین در خدمتم @msaeidb

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
گالری تصاویر آپاچی 200 نیوفیس گالری تصاویر هوندا CB150R گالری تصاویر هوندا هورنت 2 گالری تصاویر اسکوتر ویسته 249 بنلی 10 ادونچر برتر دنیا از نظر قدرت معرفی ۱۶ تا از بهترین موتور سیکلت‌های درون شهری سوزوکی اینازوما GW 250 با 2 سیلندر جسارتی در اندازه بیکینگ!