شرکت کرمان موتور که سالها است در زمینه تولید خودرو فعالیت میکند، قصد دارد شانس خود را در بازار موتورسیکلت کشورمان هم امتحان کند. البته کرمان موتور میخواهد فعالیت خود در این عرصه را با موتورسیکلتهای برقی آغاز کند که از طریق زیرمجموعه این شرکت بنام کرمان باتری عرضه خواهند شد. کرمان باتری یک شرکت نوپا در حوزه ساخت باتری است که فعالیت خود را در سال 1397 آغاز کرد و حالا با توجه به رواج موتورسیکلتهای برقی در بازار کشورمان، میخواهد وارد این عرصه شود.
پتروتکس تولیدکننده اکتان و مکمل سوخت نانوتکنولوژی تحت لیسانس کشور آلمان، حامی مالی پلاسموتو
موتورسیکلت برقی K10 همراه با اسکوتر B2 یکی از اولین محصولات این شرکت هست که نخستین بار در بهمن 1401 دیده شدند و در نمایشگاه خودروی مشهد امسال نیز به نمایش عمومی درآمد.
به گزارش پلاس موتو این موتورسیکلتی که کرمان باتری قصد دارد با نام K10 در بازار ایران عرضه کند اما در اصل محصول یک شرکت چینی بنام QCIX است. این شرکت دقیقا همان شرکتی است که شرکت تولید کننده ایرانی مادو موتور محصولات آن را به اسم موتورهای تمام ایرانی در کشورمان عرضه میکند که قبلاً در پلاس موتو به آن پرداختیم.
مقاله مرتبط: موتورسیکلتهای برقی مادو تمام ایرانی یا تمام چینی؟ مسئله این است!
K10 برخلاف خودروهای کرمان موتور که ساخت شرکتهای معتبر چینی هستند، ساخت یک شرکت چینی نه چندان مطرح بنام QCIX است که در ایران مونتاژ خواهد شد.
نکتهای که در مورد این موتورسیکلت در همان نگاه اول جلبتوجه میکند، شباهت بسیار زیاد آن با کاوازاکی Z1000 است تا جایی که باید K10 را کپی برقی این موتورسیکلت ژاپنی دانست. البته همین کپیبرداری نمای تهاجمی و جذابی به موتورسیکلت برقی کرمان باتری بخشیده است که میتواند توجهات زیاید را به خود جلب کند.
مشخصات فنی موتورسیکلت برقی K10 کرمان باتری
K10 تولید کرمان باتری از نوع 5000 وات است که یعنی پیشرانه الکتریکی آن 5 کیلووات معادل 6.7 اسب بخار قدرت دارد. به لطف این نیرو، موتورسیکلت برقی چینی که از راه کرمان به ایران آمده، میتواند به حداکثر سرعت 125 کیلومتر بر ساعت دست پیدا کند. K2 به باطری لیتیومی 80 آمپر ساعتی 72 ولتی مجهز است که با هر بار شارژ کامل، بسته به وزن راکب و سرعت رانندگی، امکان پیمودن 100 تا 140 کیلومتر را فراهم میکند. شارژ این باطری هم بین 4 تا 6 ساعت زمان میبرد.
این موتورسیکلت 2,100 میلیمتر طول، 830 میلیمتر عرض و 1,280 میلیمتر ارتفاع دارد و میتواند حداکثر 200 کیلوگرم وزن را جابجا کند.
ازجمله دیگر ویژگیهای موتورسیکلت برقی کرمان باتری هم میتوان به ترمزهای دیسکی در جلو و عقب، سیستم تعلیق هیدرولیکی و رینگهای 17 اینچی با لاستیکهای 110/70 در جلو و 200/55 در عقب اشاره کرد. دیگر امکانات این موتورسیکلت هم نیز میتوان به صفحه آمپر دیجیتالی، کروز کنترل، جک بغل برقی، شارژر USB و بلوتوث آن اشاره کرد. کرمان باتری فعلاً قیمت و زمان عرضه K10 را اعلام نکرده است.
واکنش صادقانه کاوازاکی به کرمان موتور = پوکر فیس